Saltele Mon Relax Fresh 120 cm x 200 cm

Saltele Mon Relax Fresh. Dimensiune 120 cm x 200 cm.

Mai multe vizualizari

  • Saltele Mon Relax Fresh. Dimensiune 120 cm x 200 cm.
  • Saltele Mon Relax Fresh. Dimensiune 120 cm x 200 cm.
  • Saltele Mon Relax Fresh. Dimensiune 120 cm x 200 cm.
image-discount

Fiti primul care scrie un comentariu acestui produs

Abonare pentru alerta pret

Descriere

Salteaua Mon Relax Fresh este imbracata in material Purotex® cu agenti probiotici ce combat alergiile si astmul, inhiba dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor, inlatura alergenii si acarienii, neutralizeaza misorusile neplacute si absorb unimitatea pentru a permite rehidratarea microclimatului zonei de dormit intr-un mod natural. Captuseala de pe ambele laturi ale saltelei este realizata din Memo Fresh, un material inovativ. Tratamentul special Ultra Fresh absoarbe caldura degajata de corpul umana si permite aerisirea pentru a oferi o senzatie de prospetime si pentru a mentine o temperatura constanta in timpul odihnei. Salteaua este compusa din 2 straturi interne. Baza este realizata din Waterfoam, un poliuretan non-CFC, ce garanteaza sprijinul optim. Stratul superior este realizat din Memory Foam, un material auto-modelant ce se adapteaza perfect la toate formele, eliberand punctele de presiune. Statul poate contine pana la 6 componente interschimbabile realizate din materiale diferite (Touch, Waterfoam sau Extra Soft Foam), pentru a oferi o flexibilitate sporita si posibilitatea de a personaliza odihna.

Detalii

Compozitie

strat superior Green Memory automodelant ce se adapteaza perfect la formele corpului, 7 zone diferite de sprijin. Grosime: 9 cm / Densitate: 50 Kg/m³ / Duritate: 1.9 KPa

insertii interschimbabile (Green Sea Touch, Waterfoam non-CFC, Extra Soft Foam)

strat Waterfoam non-CFC. Grosime: 11.5 cm / Duritate: 3.9 KPa

Inaltime saltea

25 cm
Saltele Mon Relax Fresh 120 cm x 200 cm

5.520,00 RON

Compara

Comparati acum acest produs cu alte produse din aceeasi grupa.

compara


Informatii

Pentru informatii suplimentare despre acest produs, contactati-ne acum!Online

Pentru orice nelamurire nu ezitati sa ne contactati online aici sau telefonic.

0732 93 39 73
0723 13 72 37Transport

Transport gratuit pentru toate comenzile!Nota

Preturile sunt exprimate in lei si contin TVA.

Informatiile din cadrul acestui site au un caracter pur informativ. Imaginile produselor pot fi modificate de catre producator fara preaviz. De asemenea descrierile produselor, respectiv preturile pot fi eronate sau incomplete.

Ofertele prezente in cadrul acestui site sunt valabile in limita stocul disponibil.

Ne rezervam dreptul de a modifica continutul acestui site fara o instiintare in prealabil a utilizatorilor.Viziteaza magazinul Saltele-pat.ro pe ShopMania Motor de cautare de cumparaturi Ghidul tau autentic de shopping.