Saltele fibra cocos

7 Produs(e)

pe pagina

Seteaza directie descendenta
  1. Saltele Prestige

    Saltele Prestige

    de la 1.551,00 RON

    Salteaua aceasta este cea mai buna alegere daca dvs. doriti o saltea cu duritate medie, cu suprafata moale şi comoda care are si un nucleu cu duritate medie. Stratul de cocos de 3 cm asigura sprijinirea optima a coloanei vertebrale pana la greutatea de 90 kg.


    Afla mai mult
  2. Saltele Natural

    Saltele Natural

    de la 1.568,00 RON

    Salteaua aceasta este cea mai buna alegere daca dvs va plac lucrurile standard. Compozitia saltelei este cea traditionala: nucleul este gros conform greutatii mari iar suprafata superioara este moale. Clientii nostri cumpara cu predilectie acest model care serveste drept etalon al confortului.


    Afla mai mult
  3. Saltele Perfect

    Saltele Perfect

    de la 1.613,00 RON

    Salteaua aceasta este cea mai buna alegere daca dvs. va plac suprafetele tari. Straturile de latex sunt dispuse sus si jos, datorita acestora salteaua devenind flexibila. In pofida moliciunii de la suprafata, salteaua aceasta este considerata destul de tare, din cauza nucleului gros de cocos si latex, care sprijina eficient greutatea corporala.


    Afla mai mult
  4. Saltele Royal

    Saltele Royal

    de la 1.777,00 RON

    Aceasta saltea este cea mai buna alegere daca pentru dvs. este important ca salteaua sa fie modificabila. Duritatea celor doua suprafete difera in functie de cele doua grosimi ale straturilor de latex natural. Aceasta caracteristica este importanta atunci cand doriti sa modificati duritatea saltelei pentru intinderea coloanei vertebrale.


    Afla mai mult
  5. Saltele Relax

    Saltele Relax

    de la 1.794,00 RON

    Salteaua Relax este cea mai buna alegere pentru dvs. daca doriti ca aceasta sa fie flexibila, confortabila , dar sa aiba si duritatea optima pentru sprijinirea şalelor. Datorita structurii de sandwich salteaua urmareste linia corpului chiar si in cazul invartirilor frecvente din timpul somnului.


    Afla mai mult
  6. Saltelele Prestige Plus

    Saltele Prestige Plus

    de la 1.813,00 RON

    Salteaua aceasta este cea mai buna alegere daca dvs. aveţi o greutate mai mare, dar totusi nu doriti să renuntaţi la confortul personal. Stratul de latex sprijina vertebrele iar stratul de cocos, care aici e mai gros, protejeaza si apara coloana vertebrala, asigurand sprijinirea optima a acesteia.


    Afla mai mult
  7. Saltele Ortoped Extra

    Saltele Ortoped Extra

    de la 1.931,00 RON

    Salteaua aceasta este alegerea perfecta daca dormiti in partea laterala a spatelui si va dor soldurile si gatul. Probabil ca umerii dvs. sunt prea impovaraţi. Salteaua Ortoped Extra are un strat de latex in partea corespunzatoare soldurilor si bazinului, strat care este responsabil cu protejarea articulatiilor.


    Afla mai mult

7 Produs(e)

pe pagina

Seteaza directie descendenta

Viziteaza magazinul Saltele-pat.ro pe ShopMania Motor de cautare de cumparaturi Ghidul tau autentic de shopping.