Livrarea produselor

Livrarea produselor in TARA:

Livrarea se realizeaza cu mijloace de transport specifice, transportul fiind asigurat pana in fata imobilului. Pretul de livrare al produselor se calculeaza dupa confirmarea comenzii. Livrarea produselor in tara este gratuita pentru comenzile de peste 200 de lei inclusiv tva.

Termene de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc, termenul de livrare al produselor in Timisoara este de 48 de ore daca nu se specifica altfel, iar in tara este de pana la 3 zile lucratoare.
  • Pentru produsele cu dimensiuni atipice sau care nu exista pe stoc, termenul de livrare poate sa difere, urmand a fie stabilit odata cu confirmarea comenzii.

 

Conditii de returnare:

Conform ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”.

Produsele pot fii returnate in 10 zile lucratoare de la data achizitiei daca indeplinesc urmatoarele conditii:

  • produsul este insotit de toate actele primite la receptionarea acestuia(certificat de garantie, factura, chitanta)
  • produsul nu a fost despachetat. In cazul anumitor produse, acestea pot fii incercate fara dezambalarea de husa protectiva de plastic.
  • produsul nu prezinta deteriorari rezultate ca urmare a manipularii incorecte a acestuia.
  • produsele cu dimensiuni atipice, facand obiectul unor comenzi speciale, nu pot fi returnate.

Garantie:

Toate produsele comercializate de catre noi, beneficiaza de conditii de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare si a politicilor comerciale ale producatorilor. Garantia intra in vigoare din momentul achizitionarii produselor.